Voetbal als medicijn

Counter tegen diabetes voor een gezonde toekomst.

Gezond en lekker bewegen.

Ieder persoon, op elke leeftijd.

Iedereen weet dat dat belangrijk is.

Toch?

Maar helaas.Het kan best lastig zijn om voldoende te bewegen.

Gebrek aan vertrouwen

Veel mensen zijn angstig om te bewegen. Zij twijfelen of hun lichaam nog wel in staat is om actief bezig te zijn.

Discipline

Het is lastig om veranderingen vol te houden op langere termijn. Als dit niet lukt werkt dit erg de-motiverend voor een actief leven.

 

Geld

Voor veel mensen is sport en bewegen niet waardevol genoeg. Daardoor wordt het snel als duur gezien.

Dus maar niet bewegen? Wij denken van niet. Dus brachten we de bal aan het rollen.

Voetbal diabetes

Maak kennis met het programma dat je helpt om in een veilige omgeving plezier te krijgen in bewegen.

12 weken

12 weken lang volg je 2x per week een training van een ervaren fysiotherapeut met kennis over diabetes. Hij coacht jou tijdens 1op1 sessies en helpt je een manier te vinden om je leven te veranderen naar een actief bestaan!

Impact zonder twijfel

Elke beweegactiviteit die je onderneemt heeft een positieve impact op jouw gezondheid. Als je eenmaal doorhebt hoe dat werkt gaat er wereld voor je open. Samen met anderen deel je je ervaringen en richt je je op je eigen doelstelling. Sportiefste vader of moeder zijn? Zeker weten!

Je staat er niet alleen voor

Met steun van onze begeleiding, teamgenoten, specialisten, huisarts en natuurlijk jouw eigen sociale omgeving worden voorwaarden gecreëerd waardoor jij je steeds vitaler gaat voelen. En na het programma? Ook dan blijven we voor je klaar staan en heb je de mogelijkheid je actieve carrière bij ons door te zetten. 

Onze speelwijze maakt het verschil.

We maken een grote impact op je
gezondheid. Hoe dat kan? Lees verder.

Samen. Buiten. Spelen.

In groepsverband activiteiten ondernemen daagt je uit net dat stapje extra te zetten. Lekker buiten, de frisse wind en zonnestralen opvangen; je humeur is er gek op! En zeg nou zelf, een spelletje spelen is net wat leuker als je wint. Toch?

Ruimte voor eigen doel en snelheid.

Je ontvangt individuele begeleiding. Hierin bespreek je je voortgang en ervaringen. Dit is volledig veilig en betrouwbaar. Gevoelige onderwerpen zullen niet terugkomen in de groepssessies maar toch werk je aan je eigen doel. 

Gijsbert

Een één-tweetje naar jouw doel.

Als ontwikkelaar van dit programma breng ik mijn ruime ervaring in de sport en beweegwereld met mij mee. In mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik dagelijks bezig om naar de meest passende oplossing te zoeken voor problemen die met bewegen en gezondheid te maken hebben. De inzet is jouw gezondheid – dat doen we samen met veel humor, keihard werken en betrokkenheid.